Over KoopjesDiscounter

Over ons

Wat leuk dat je hier bent, laten je wat meer vertellen over onze Webshop en Brand, waar we onder andere voor staan en onze specialiteit. 

Gespecialiseerd

KoopjesDiscounter is opgericht door een zorgvuldig geselecteerd team met een scherp oog voor de wensen van de klant. Na intensief zoeken naar de juiste mensen, is het ons gelukt om een professioneel team samen te stellen. Met dit team hebben wij KoopjesDiscounter opgezet en wij gaan er alles aan doen om u een optimale ervaring te bieden tijdens het bezoeken van onze website.

Waar staan we voor? 

Als team zijn wij gespecialiseerd in het verbeteren van uw ervaring, waardoor wij u de beste producten kunnen aanbieden die een meerwaarde hebben in uw dagelijks leven. Wij bieden dagelijks nieuwe, handige producten aan tegen scherpe prijzen en staan altijd voor u klaar met antwoorden op al uw vragen. Twijfel niet om contact met ons op te nemen via Info@koopjesdiscounter.com

Blader gerust rond op onze webshop, profiteer van onze aanbiedingen en wij hopen u snel terug te zien!

 

Waarom onze productenkeuze?

Wij kiezen voor producten die exceptioneel, handig, probleemoplossend of gewoon echt buitengewoon mooi zijn om te kopen. Wij kijken altijd vanuit het oog wat de klant, wat zou diegene zijn/haar leven echt beter maken. Wat zou een bepaald probleem echt goed op kunnen lossen? Of wat zou er nou echt opvallen als diegene visite heeft of op reis is? Elk product is zorgvuldig geselecteerd op 1 van de volgende aspecten. 

- Exceptionalitieit

- Kwaliteit

- Luxe en Handigheid

Service

Voor ons is niks belangrijker dan goede service voor onze klanten, miscommunicaties, vertraging in leveringen of dergelijke problemen kunnen altijd ontstaan(het liefst natuurlijk niet). Maar wat volgens op dat moment belangrijk is, is de tevredenheid van de klant, uiteindelijk is elk probleem er om opgelost worden en de klant een goed gevoel te geven over zijn/haar product en onze service.